• Rask levering. Fri frakt ved ordre over kr 1000.-

Grå agat og røykkvarts med charms i tibetansk bronse og resin hjerte

  • 250,-
På lager
Tilgjengelighet: 1
Artikkelnummer: 941
Del

Nydelig armbånd i grå agat og røykkvarts med resin hjerte og charms i tibetansk bronse. Lengden på armbåndet er ca 18cm. Da dette armbåndet er håndlaget kan det ved forespørsel  justeres opp eller ned i størrelse.

Grå agat er en beskyttende stein, som beskytter mot stress, mareritt og farer. Grå Agat, som alle agater er en veldig jordingsstein og bidrar til å bringe oss i balanse og stabilisere vår fysiske energi. Grå Agat har en veldig rolig, mild og jevn tilstedeværelse, som oppmuntrer oss til å være mer bevisste på tankene og følelsene våre og deres effekt på vår langsiktige velvære. Grå Agat stabiliserer auraen og balanserer yin- og yang-energiene våre.

Røykkvarts er en meget kraftig metafysisk stein. Røykkvarts avgir et høyt nivå av energi, men jobber på en rolig måte over tid. Røykkvarts har en stabiliserende og sentrerende energi som virker jordende. Røykkvarts kan effektivt absorbere og beskytte mot negativ energi. Den kan styrke evnen til å fokusere og bringe sårt tiltrengt klarhet i kompliserte situasjoner. Røykkvarts fremmer en pragmatisk og praktisk tilnærmingsmåte til problemer og utfordringer. Den styrker organisatorevner og bringer ro og oversikt. Røykkvarts gir en følelse av trygghet og balanse og kan være til hjelp i stressfyllte situasjoner. De jordende energiene fra røykkvarts kan brukes for manifestere drømmer og mål. Den beskytter også auraen.