• Rask levering. Fri frakt ved ordre over kr 1000.-
Nyåpnet nettbuttikk! Flere varer blir lagt inn fortløpende. Følg med!

Røykkvarts og rutilkvarts

  • 300,-

Varen er dessverre utsolgt

Artikkelnummer: 624
Del

Nydelig røykkvarts og rutilkvarts armbånd med charms i tibetansk sølv med lotusblomst motiv. Lengden på armbåndet er 18cm. Da dette armbåndet er håndlaget kan det ved forespørsel  justeres opp eller ned i størrelse.


Røykkvarts er en meget kraftig metafysisk stein. Røykkvarts avgir et høyt nivå av energi, men jobber på en rolig måte over tid. Røykkvarts har en stabiliserende og sentrerende energi som virker jordende. Røykkvarts kan effektivt absorbere og beskytte mot negativ energi.

Kombinasjonen av kvarts og rutil virker ekspanderende, akselerende og forsterkende på alle positive energier. Rutilkvarts har en ren vibrasjon av lys og glede. Den løser opp energiblokkeringer og intensiviserer og fremskyder healingprosesser. Rutilkvarts er en antidepressiv krystall som kan hjelpe oss til å føle oss mindre belastet og overveldet i turbulente faser så vel som i vårt vanlige dagligliv. Rutilkvarts er nyttig for å forsterke energi og intensjon, og er derfor viktig for programmering, meditasjon, og drømmearbeid. De fine vibrasjoner til rutilkvarts kan enkelt legge til rette for dypere sinnstilstand som bidrar til at din produktive meditasjon øker.